Gevelisolatie

ISOLATIE VERGELIJKEN

Bijna een kwart van alle warmte in huis gaat verloren door ongeïsoleerde buitenmuren. Gevelisolatie is dan ook de moeite waard. Meer warmtebehoud en minder geluidsoverlast maken uw woning bovendien veel comfortabeler. De investering verdient u weer terug door een lagere energierekening.

Samengevat: de voordelen van gevelisolatie

Er zijn verschillende vormen van gevelisolatie. Met name voor oudere woningen is dit een zeer interessante manier van isoleren.

  • Het draagt bij aan een lagere energierekening
  • Meer comfort in huis, lekkere warme voeten
  • Minder stoken, en dus minder uitstoot van CO-2. Dit draagt bij aan een beter klimaat

Spouwmuurisolatie is snel terugverdiend
Spouwmuurisolatie is de meest rendabele vorm van gevelisolatie. Hierbij wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatiematerialen zoals minerale wol, EPS/polystyreen, parels of PUR. Dit gaat warmteverlies tegen. De terugverdientijd is ongeveer vier jaar. Bovendien ziet u er niets van en is onderhoud niet nodig.

Binnen- en buitengevelisolatie
Oudere huizen hebben vaak geen spouw of een te smalle spouw voor spouwmuurisolatie. Ook kan een spouw vervuild zijn. U kunt dan overwegen om de muur aan de buiten- of binnenzijde te isoleren.

Offerte aanvragen?
Isolatiespecialisten.be werkt samen met ervaren en erkende isolatiebedrijven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Prijzen spouwmuurisolatie
Uw spouwmuurisolatie kunt u laten plaatsen vanaf €15,- per m2. Dit is inclusief producten, materialen, montage, afwerking, afvoer van afval en btw.